Utisci klijenata

Šta klijenti kažu o nama

Dugogodišnja uspešna saradnja, zasnovana na profesionalnom odnosu ka klijentu. Vrlo smo  zadovoljni kvalitetom video i audio materijala koje dobijamo od Vas, kao I brzinom izrade istih. Što se tiče Voice overa, vrlo smo zadovoljni kvalitetom istih, nezavisno od toga da li je u pitanju muški ili ženski glas. Nemamo u planu ništa da menjamo.

Hover Box Element
Dejan Petrović
Apsolut Velpro / Beograd / Srbija

Sa SIMONE studiom imamo višegodišnju uspješnu saradnju. Iako smo vrlo često imali zahtjevne poslove, sa nemogucim rokovima, SIMONE studio je na svaki izazov odgovorio profesionalnom i kvalitetnom produkcijom.

Hover Box Element
Biljana Kljajević
Intro Studio / Podgorica / Crna Gora

Angažman spikera za promotivni video nekad zna biti frustrirajuć, s obzirom na more ponude, ali i iz apsekta važnosti koji voice over ima u celokupnom projektu. Sa Simone Voice Over Studiom, njihovim profesionalnim pristupom I odličnim poznavanjem oblasti i ponude, uvek smo za naše video sadržaje imali upravo onakve spikere kakve smo zamislili, odlične boje glasa, pogođenog tonaliteta, akcenta. Ukratko: ispunjena očekivanja.

Hover Box Element
Milica Mataja-Mafrici
Biocrystal / Rijeka / Hrvatska

Kod izgradnje našeg brenda na raznim tržištima važan je element lokalizacija kako bi što bolje mogli pomoći našim korisnicima. Simone nam ovdje maksimalno izlazi u susret pri prilagodbi filmića na različite jezike u smislu efikasnog pronalaska i snimanja voice over-a. Iako često u kratkim rokovima, u potpunosti se oslanjamo da će nam Simone pronaći „best fit“. Također, Simone uvijek ponudi i dodatne opcije jer je ekipa orijentirana na traženje rješenja i izvrsnost u izvedbi te pruža uvijek dodatnu vrijednost koja čini osjetnu razliku u kvaliteti.

Hover Box Element
Martina Mirić Javora
Lentismed / Zagreb / Hrvatska

Kvalitetna baza Voice Over artist-a. Ažurnost u komunikaciji i spremnost da skupa nadjemo najbolje rješenje. Dobijeni finalni audio miks je pokazatelj ozbiljnosti rada ove ekipe i to je razlog zašto marketing agencija MANIA iz Banja Luke već nekoliko puta bira Simone Voice Over Studio kao saradnika za potrebe snimanja Voice Over-a.

Hover Box Element
Marinela Todorović
Agencija Mania / Banja Luka / Republika Srpska

Zadovoljni smo sa saradnjom i velikom bazom i izborom glasova. Uvek ste nam izašli u susret brzinom i kvalitetom krajnjeg proizvoda. Sve pohvale.

Hover Box Element
Sofija Burovac
Emezzeta / Beograd / Srbija

Sa studiom Simone smo saradjivali na 4 projekta ( WAFFLE, CLIX, CHOCO PIE, HORALKY ) i jako smo zadovoljni kvalitetom usluge koje pružaju. Takodje bih naveo veliku ljubaznost, fleksibilnost, kreativnost u radu. Nismo imali iskustva u ovoj branši, ali sa studiom Simone smo uspeli da steknemo iskustvo i da kroz njihovu kreativnost izrazimo ono što želimo da reklamiramo.
Veliko hvala Simone.

Hover Box Element
Dragoljub Mihailović
Beokolp / Beograd / Srbija

Sa studijom „Simone“ imamo višegodišnju saradnju. Ono što bih izdvojio je veliki dijapazon i visoki kvalitet glasova u ponudi za VoiceOver. Često naš tim ima problem da izabere između nekoliko kavalitetnih glasova. A zatim, na drugom mestu, je brzina usluge, nekad iznenađujuća. Nikada do sada nismo ponavljali snimljeni materijal, sve je bilo urađeno u skladu sa prvobitnim dogovorom. Na kraju, ali ne i najmanje važno, visoka profesionalnost i ljubaznost karakteriše ljude iz studija Simone.

Hover Box Element
Aleksandar Milošević
CRH SRBIJA / Novi Popovac / Srbija