• English (UK)
 • Srpski

Utisci klijenta

 

Marijana "Institut Servantes", Beograd / Srbija

Simone Production pored kreativnosti, u veoma brzom roku veoma efektno odgovara svim našim potrebama.

 

"Bambino Nameštaj"  - Subotica / Srbija 

U 2010 smo izradu kataloga i web sajta poverili Produkcijskoj kući "Simone". Finalni rezultat je više nego zadovoljavajući. 

 

Dejan Petrović – Apsolut Velpro / Beograd / Srbija

Dugogodišnja uspešna saradnja, zasnovana na profesionalnom odnosu ka klijentu. Vrlo smo  zadovoljni kvalitetom video i audio materijala koje dobijamo od Vas, kao I brzinom izrade istih. Što se tiče Voice overa, vrlo smo zadovoljni kvalitetom istih, nezavisno od toga da li je u pitanju muški ili ženski glas.

Nemamo u planu ništa da menjamo.

 

Seka - Super Bra / New Jersy / USA

Bilo je veoma lako odabrati Simone za naše usluge: Kvalitet izrade, preciznost i poverenje je jasno protkano kroz njihov portfolio. Nase mušterije u Americi su oduševljene celim projektom.

 

Marinela Todorović – Agencija Mania / Banja Luka / Republika Srpska

Kvalitetna baza Voice Over artist-a. Ažurnost u komunikaciji i spremnost da skupa nadjemo najbolje rješenje. Dobijeni finalni audio miks je pokazatelj ozbiljnosti rada ove ekipe i to je razlog zašto marketing agencija MANIA iz Banja Luke već nekoliko puta bira Simone Voice Over Studio kao saradnika za potrebe snimanja Voice Over-a.

 

Biljana Kljajević – Intro Studio / Podgorica / Crna Gora

Sa SIMONE studiom imamo višegodišnju uspješnu saradnju. Iako smo vrlo često imali zahtjevne poslove, sa nemogucim rokovima, SIMONE studio je na svaki izazov odgovorio profesionalnom i kvalitetnom produkcijom.

 

Sofija Burovac – Emezzeta / Beograd / Srbija

Zadovoljni smo sa saradnjom i velikom bazom i izborom glasova. Uvek ste nam izašli u susret brzinom i kvalitetom krajnjeg proizvoda. Sve pohvale.

 

Milica Mataja-Mafrici – Biocrystal / Rijeka / Hrvatska

Angažman spikera za promotivni video nekad zna biti frustrirajuć, s obzirom na more ponude, ali i iz apsekta važnosti koji voice over ima u celokupnom projektu. Sa Simone Voice Over Studiom, njihovim profesionalnim pristupom I odličnim poznavanjem oblasti i ponude, uvek smo za naše video sadržaje imali upravo onakve spikere kakve smo zamislili, odlične boje glasa, pogođenog tonaliteta, akcenta. Ukratko: ispunjena očekivanja.

 

Dragoljub Mihailović – Beokolp / Beograd / Srbija

Sa studiom Simone smo saradjivali na 4 projekta ( WAFFLE, CLIX, CHOCO PIE, HORALKY ) i jako smo zadovoljni kvalitetom usluge koje pružaju. Takodje bih naveo veliku ljubaznost, fleksibilnost, kreativnost u radu. Nismo imali iskustva u ovoj branši, ali sa studiom Simone smo uspeli da steknemo iskustvo i da kroz njihovu kreativnost izrazimo ono što želimo da reklamiramo.

Veliko hvala Simone.

 

 

Utisci klijenata

 • Imali smo potrebu za redizajnom sajta. Dobio sam preporuku od jednog prijatelja koji je sarađivao sa Studijom Simone. Posao je uspešno završen i saradnja će se nastaviti, pre svega jer smo zadovoljni stručnošću i odnosom.
  Nemanja "Irva Clinic"
 • Bilo je veoma lako odabrati Simone za naše usluge: Kvalitet izrade, preciznost i poverenje je jasno protkano kroz njihov portfolio. Nase mušterije u Americi su oduševljene celim projektom.
  Seka "MySuperBra”
 • Već godinama Simone kreira radio reklame za našu agenciju. Počeli smo saradnju dok smo bili mali, a sada rastemo zajedno. Tim koji pobedjuje ne treba menajti.
  Žika "Index Tours”
 • U potrazi za studijom koji bi kreirao novu tv reklamu za našu kliniku, slučajno smo naišli na Simone. Veoma smo zadovoljni kako je reklama ispala, tako da ih toplo preporučujemo.
  Igor "Klinika Dr. Vorobjev”
 • U 2010 smo izradu kataloga i web sajta poverili Produkcijskoj kući "Simone". Finalni rezultat je više nego zadovoljavajući.
  Robi "Bambino nameštaj”
 • Simone Production pored kreativnosti, u veoma brzom roku veoma efektno odgovara svim našim potrebama.
  Marijana "Institut Servantes”
Next
Prev

Glasovi za reklame

Kontakt podaci

   Svetogorska 35/2 - broj 12, 11000, Beograd

  +381 11 40 89 490

  +381 11 40 89 597
   +381 60 32 41 424
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.